Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Ο καλός μας σύντροφος... Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σερρών για τον Κώστα Καρπουτσή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΕΡΡΩΝ

Σέρρες, 6/7/2017

Ο καλός μας σύντροφος
Ο καλός μας σύντροφος Κώστας Καρπουτσής, “Τζαβάρας” όπως τον ξέρουν οι φίλοι και οι σύντροφοι, “οικολόγος σύντροφος” όπως τον αποκαλούσαν οι συνάδελφοί του αγρότες στη Ζάμπα (Κρίνος), απεβίωσε χθες το βράδυ ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο και ήταν μόνο 56 χρονών.
Ο Κώστας, ο καλός μας σύντροφος, πάντα ανήσυχος για το παρόν και το μέλλον της νεολαίας, των εργαζομένων, το περιβάλλον, την ειρήνη έδινε την μάχη για την ανατροπή της βαρβαρότητας του κεφαλαίου.
Ο σύντροφος Κώστας κατανοούσε την ανάγκη της οργάνωσης του λαού μας. Έδωσε μάχες πολλές στη σαραντάχρονη συμμετοχή του στους αγώνες του φοιτητικού και αγροτικού κινήματος. Συμμετείχε στο παρελθόν στη ΛΔΕ (Λαϊκή Δημοκρατική Ενότητα), στον Ενιαίο Συνασπισμό στα πλαίσια της συμβολής του για την καλύτερη οργάνωση του λαού μας.
Ο σύντροφος Κώστας στήριξε το εγχείρημα του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και την προσπάθεια συγκρότησης ενός σύγχρονου κομμουνιστικού κόμματος. Ο καλός μας σύντροφος συμμετείχε στην προσπάθεια ενίσχυσης της αντικαπιταλιστικής αριστεράς και ήταν μέλος της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σερρών.
Τα συλλυπητήρια μας στη μάνα του Γεωργία, στη σύζυγο του Ευαγγελία, τα παιδιά του Μπάμπη και Ιωάννα, στα αδέρφια του Μιχάλη και Αποστόλη.

Καλό ταξίδι καλέ μας σύντροφε Τζαβάρα. Θα σε θυμόμαστε.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 στις 5 μμ στην εκκλησία Παναγίτσα των Σφαγείων. Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 4 μμ.

Με τιμή,
Η τοπική επιτροπή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου