Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Ενισχυμένη βγαίνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ από την 3η συνδιάσκεψή της


Ενισχυμένη βγαίνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ από την 3η συνδιάσκεψή της

Με την ψήφιση των Θέσεων και της Πολιτικής Απόφασης και την εκλογή των οργάνων (Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο και Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή) ολοκληρώθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας οι εργασίες της 3ης Συνδιάσκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Χιλιάδες αγωνιστές πήραν μέρος στην τρίμηνη πανελλαδική διαδικασία, που αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και ένα σημαντικό δείγμα πλατιάς, δημοκρατικής διαδικασίας.. 
Οι αποφάσεις της 3ης Συνδιάσκεψης πρέπει να συζητηθούν πλατιά στις επιτροπές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, παράλληλα με την συνέχιση της συντροφικής και συλλογικής συζήτησης για μια δημοκρατική ΑΝΤΑΡΣΥΑ .
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα πρωτοστατήσει και στις μάχες που έρχονται. Θα  κάνει μια μεγάλη εξόρμηση στους εργαζόμενους και τον λαό για την προβολή και υλοποίηση των αποφάσεων της. Συνεχίζει πιο δυνατή  για την συμβολή της στους λαϊκούς αγώνες ενάντια στη καπιταλιστική βαρβαρότητα των ευρωμνημονίων, του ρατσισμού της Ευρώπης - φρούριο, των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, ενάντια στη κυβέρνηση που τα εφαρμόζει. 
Βίντεο από την 3η συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
  • Η εισήγηση εκ μέρους της ΚΣΕ από τον σ. Α. Δραγανίγο:
 
 
  • Η τοποθέτηση εκ μέρους της Πρωτοβουλίας για μια ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αντικαπιταλιστική και Επαναστατική από τον σ. Β. Δαραβέλια
  • Χαιρετισμοί εκ μέρους του ΕΕΚ, της ΛΑΕ, της Ανασύνθεσης ΟΝΡΑ, του ΚΚΕ (μ-λ) και της ΟΚΔΕ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου