Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Κάλεσμα στις διαδηλώσεις στις 6/12, στην επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Διαδηλώνουμε για τον Δεκέμβρη
Δουλειά, παιδεία, ελευθερία

Ενάντια στην ανεργία, την ζωή λάστιχο και τις διακρίσεις για την νεολαία. την τρομοκρατία,την καταστολή, το φακέλωμα

Μαζικός αγώνας για την ανατροπή της επίθεσης κυβέρνησης-κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ στη νεολαία και τους εργαζόμενους

Οι διαδηλώσεις στην επέτειο της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου δεν είναι μια ακόμα «ρουτίνα» αλλά ένας κρίκος στην αλυσίδα των κινητοποιήσεων του εργατικού, λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος. Για δουλειά, ενάντια στην κόλαση της ανεργίας και της ελαστικής εργασίας. Για παιδεία, ενάντια στην κατάρτιση της αγοράς και τους ταξικούς φραγμούς στην μόρφωση. Για ελευθερία, ενάντια στην κλιμάκωση της αντιδραστικής επίθεσης σε όλη την Ευρώπη, την ποινικοποίηση των αγώνων, την καταστολή, την μόνιμη επιτήρηση που ξεκινάει από την τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς και τις διακρίσεις ενάντια στην νεολαία και φτάνει στην χρήση του ευρωεντάλματος για την έκδοση των 5 νέων στην Ιταλία και το φακέλωμα χιλιάδων νέων -κυρίως- στα γήπεδα.
Οι κινητοποιήσεις στις 06.12 πρέπει να αποτελέσουν ένα σοβαρό βήμα στην κλιμάκωση της πάλης για την ανατροπή της επίθεσης κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ, με δύναμη κρούσης την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 06.12

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στην κινητοποίηση των φοιτητικών συλλόγων, μαθητών, νεολαιίστικων συλλογικοτήτων, σωματείων και οργανώσεων της αριστεράς.
  • Αθήνα: Συγκέντρωση 2.00 μμ Προπύλαια. Πορεία 3.00 μμ
  • Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση 12.00 μ Καμάρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου