Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ: Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή των υποψήφιων βουλευτώνΠραγματοποιήθηκε χτες ευρεία σύσκεψη της εκλογικής επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στο εκλογικό κέντρο της Εγνατία 98, με τη συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.
Στη σύσκεψη έγινε μια πρώτη αποτίμηση των εξορμήσεων που έχουν γίνει και διαπιστώθηκε πως το μήνυμα ανατροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ έχει σημαντική αποδοχή στο λαό και τους εργαζόμενους. Θα δοθεί με φιλοδοξία η  σκληρή μάχη ενάντια στον εκβιασμό για υποταγή του λαού σε λύση εντός χρέους, μνημονίων, ΕΕ και ευρώ.
Έγινε συζήτηση πάνω στο προεκλογικό μήνυμα και τους στόχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ όπως προκύπτουν από την εκλογική διακήρυξη της συνεργασίας. Προγραμματίστηκε κύκλος εξορμήσεων και συσκέψεων σε όλη την πόλη, τις συνοικίες και το νομό Θεσσαλονίκης, καθώς και σε χώρους εργασίας, με τη συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών.
Ακόμα ξεκίνησε η προετοιμασία εκδηλώσεων που θα ολοκληρωθούν με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ που θα γίνει την Τετάρτη 21 Γενάρη στο Σινέ Αλέξανδρος.
Το εκλογικό κέντρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στην οδό Εγνατία 98 θα λειτουργεί καθημερινά μετά τις 7μμ για ενημέρωση και διακίνηση προεκλογικού υλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου